Comptable a hores Girona serveis de comptabilitat per hores a Girona.

Necessita un comptable a hores a Girona i altres localitats de la demarcació de Girona?. La seva empresa necessita contractar algú per portar la comptabilitat però només unes hores al mes o al trimestre o a la setmana?

Des de gestionarempresa.net , el/la podem ajudar amb el nostre servei de comptabilitat per hores , els serveis poden ser presencials a la seva empresa, amb la qual cosa les seves factures ,extractes bancaris o qualsevol altra documentació o comprovants comptables, no hauran de sortir de les seves instal·lacions.

Si li calen a la seva empresa els serveis d'un comptable a hores a Girona o rodalies, el / la podem ajudar.

Oferim serveis de comptabilitat per hores a domicili a la seva empresa a preus molt competitius.

Consulti'ns sense compromís. Ompli si us plau el nostre formulari i en breu ens posarem en contacte amb vostè.

Els serveis de comptable per hores a Girona són compatibles amb la seva assessoria fiscal de sempre que li presenta els impostos. Si li cal però que també li oferim servei d'assessoria fiscal clàssica, també els hi podem pressupostar.

Aquests serveis de comptable o de comptabilitat a hores, són molt adequats per a petites empreses de tot tipus, des d' empreses de socis industrials, persones que treballen fent la pròpia activitat de l'empresa, emprenedors i empreses de nova creació , despatxos professionals, en general qualsevol empresa que hagi de dur una comptabilitat i també per empreses que, encara que obligatòriament no hagin de dur una comptabilitat ajustada al pla general comptable, si sigui necessari que portin si més no un registre d'ingressos i despeses per poder determinar els imports a pagar en per l'impost de l'Irpf en estimació directa.

Oferim el serveis de comptabilitat a hores a Girona i rodalies, por contractar hores de comptabilitat a Girona, Salt, Vilablareix, Sarrià, Bescanó, etc. També podem desplaçar-nos a altres llocs de la demarcació com Blanes, Lloret de Mar, Banyoles o Figueres entre altres.

També , si li calen altres serveis de l'àrea de la gestió comptable, econòmica o financera d'empreses a Girona, com ara gestió de tresoreria, gestió d'impostos, control de gestió, consulti'ns sense compromís.

Consulti'ns i demani pressupost sense compromís per als serveis de comptable o de comptabilitat a hores en la seva empresa.Enlaços:

  • ICAC Instituto de contabilidad y auditoria de cuentas
  • ACCID Associació catalana de comptabilitat i direcció
  •  •   • 

     
     

    ecoestadistica.com