Comptable a hores Barcelona necessita un comptable a hores per portar la comptabilitat a Barcelona?

La seva empresa necessita contractar algú per portar la comptabilitat però només unes hores al mes o al trimestre o a la setmana?

Des de gestionarempresa.net , el podem ajudar amb el nostre servei de comptabilitat per hores , els serveis poden ser presencials a la seva empresa, amb la qual cosa les seves factures ,extractes bancaris o qualsevol altra documentació o comprovants comptables, no hauran de sortir de les seves instal·lacions, i són a un preu molt atractiu, en modalitat low cost , en els packs a partir de 3 hores seguides a Barcelona.

Consulti'ns i demani pressupost sense compromís per als serveis de comptable o de comptabilitat a hores en la seva empresa.

Els serveis de comptabilitat per hores o a temps parcial periòdicament, són idonis per a petites empreses o empresaris autònoms que no necessitin una persona a temps complet o només necessitin aquests serveis comptables a temps parcial amb continuïtat.. També poden ser molt útils per a pimes que tinguin necessitats concretes perquè tenen puntes de treball que requereixin un reforç puntual o periòdic del seu departament comptable administratiu o econòmic financer , tinguin retards en la seva comptabilitat (comptabilitat endarrerida) i vulguin posar al dia aquesta comptabilitat , per exemple.

Aquests serveis són diferents i compatibles amb els de la seva assessoria comptable o fiscal actual, si necessitar aquests serveis d'assessoria , també els hi podem pressupostar.

A part dels serveis de comptable a hores, també li podem prestar altres serveis per hores del seu departament administratiu –comptable o econòmic financer com a facturació, enviament de fitxers bancaris, quadraments o conciliacions de tresoreria ,etc.Enlaços:

  • ICAC Instituto de contabilidad y auditoria de cuentas
  • ACCID Associació catalana de comptabilitat i direcció
  •  •   • 

     
     

    ecoestadistica.com